Πολυετής χορηγία της INTERLIFE στην Περιβαλλοντική Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ στηρίζει για 10η συνεχή χρονιά η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για το Περιβάλλον. Οι  χορηγίες της εταιρίας αφορούν στην ασφάλιση των εθελοντών αλλά και των οχημάτων της Οργάνωσης που χρησιμοποιούνται στα εθελοντικά προγράμματα, τη δασοπροστασία, το monitoring των άγριων ζώων κ.α.

Η INTERLIFE εκτιμά το έργο της ΚΑΛΛΙΣΤΩ και συνδράμει οικονομικά και ηθικά στην υλοποίηση των δράσεων προστασίας του Περιβάλλοντος με στόχο να λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής των αποτελεσμάτων των δράσεών της.

Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Η «Καλλιστώ» γεννήθηκε στην ελληνική περιφέρεια το 2004, είναι όμως ήδη ένα 15χρονο «παιδί», που περπάτησε στην Πίνδο, στη Ροδόπη, στο Γράμμο. Εκεί εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της, μελετώντας τα βήματα της αρκούδας, τις διαδρομές του λύκου, τα ελάχιστα ίχνη του λύγκα.

Σήμερα, με ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη, η αρχική ομάδα των ειδικών επιστημόνων πλαισιώθηκε από ανθρώπους ευαίσθητους σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Όλοι μαζί, μαζί σας, προσπαθούν να προστατεύσουν το περιβάλλον, σα δημόσιο και συλλογικό αγαθό, να ασκήσουν τον έλεγχο, που προβάλλει σαν δημοκρατικό καθήκον, απέναντι σε όσους λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για την ίδια την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.

Η σύγχρονη «Καλλιστώ» προβάλλει την ομορφιά της φύσης, την αξία της ποικιλίας, το δικαίωμα στη ζωή. Αγγίζει τη συνείδηση κάθε ενημερωμένου πολίτη, τον καλεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση μεγάλων, οικουμενικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών προβλημάτων της εποχής μας.

http://www.callisto.gr