«Πολιτιστική Χορηγία» στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παραστάσεις

«Πολιτιστική Χορηγία» στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη χαρακτηρίστηκε ως “Πολιτιστική Χορηγία” η ετήσια χορηγία σε είδος της INTERLIFE Ασφαλιστικής με αποδέκτη το “Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος” και στόχο την ενίσχυση του συνόλου των παραγωγών, συμπαραγωγών, αφιερωμάτων και εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του Θεάτρου.

Το ΚΘΒΕ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο θεατρικό και ευρύτερα πολιτιστικό Οργανισμό στη χώρα μας, ενώ λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού από το 1961. Η “Πολιτιστική Χορηγία” είναι ένας θεσμός της ελληνικής πολιτείας που τέθηκε σε ισχύ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Νόμος 3525/2007-ΦΕΚ16/Α/26.01.2007) και αποσκοπεί στη χρηματοδότηση του Πολιτισμού από πόρους προερχόμενους από τον Ιδιωτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, μέσω του προγράμματος “Προσφέρω …αλλιώς” που υλοποιεί, προωθεί δυναμικά την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη και χαιρετά με ιδιαίτερη περηφάνια τη συμπλήρωση 5 χρόνων χορηγικής συνεργασίας με το ΚΘΒΕ αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Share this post?

Admin