Χορηγική Συνεργασία με το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Χορηγική Συνεργασία με το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και με στόχο την έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε σε χορηγική συνεργασία με το Θεαγένειο ασφαλίζοντας οχήματά του, μεταξύ των οποίων και την κινητή μονάδα Προληπτικού Ελέγχου και εθελοντικής αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

Το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με τρεις και πλέον αιώνες ιστορικής διαδρομής και καθημερινής προσφοράς αποτελεί ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο Νοσηλευτικό Ίδρυμα το οποίο συντάσσεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον καρκίνο. Με γνώμονα την ανιδιοτέλεια, την προσφορά και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη θεραπευτική αγωγή των καρκινοπαθών καθώς και για την εκπαίδευση των μελλοντικών ιατρών της χώρας.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω… αλλιώς» στέκει δίπλα στο έργο του Νοσοκομείου, των ασθενών και των οικογενειών τους στην καθημερινή τους μάχη. Προτεραιότητα της Εταιρίας είναι η έμπρακτη στήριξη και παροχή βοηθείας στους φορείς αξιών, ήθους και προσφοράς της χώρας, στο πλαίσιο του Υπεύθυνου Επιχειρείν και της δόμησης μιας αλληλέγγυας κοινωνίας.

Share this post?

Admin