Ενημερωτική εκδήλωση INTERLIFE: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

Εκδήλωση Πρόληψη & Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Ενημερωτική εκδήλωση INTERLIFE: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

Ενημερωτική εκδήλωση INTERLIFE:

Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

 

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού οργάνωσε η INTERLIFE για το Ανθρώπινο Δυναμικό της και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, στο πλαίσιο της συνεργασίας  της με το Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Θεσσαλονίκης, αλλά και του προγράμματος δράσεων ΕΚΕ της εταιρίας.

Στόχος ήταν να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι – και όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος – για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού καθώς, δυστυχώς, η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες όπου η διάγνωση της νόσου γίνεται συνήθως όταν αυτή είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Η εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της εταιρίας στη Θέρμη ξεκίνησε με την την εισήγηση της Προέδρου του Συλλόγου, Κυριακούλας Δερεκενάρη και την ομιλία με θέμα «Πρόληψη & Έγκαιρη Διάγνωση» του Χειρουργού μαστού Ανανία Ανανιάδη. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία της εκπαιδευμένης εθελόντριας και μέλους του Συλλόγου, Μαρίας Σιωπίδου, με θέμα «Το ταξίδι του καρκίνου του μαστού», μια κατάθεση ψυχής για την προσωπική της εμπειρία που μοιράστηκε με το ακροατήριο.

Η INTERLIFE, με ξεχωριστή ευαισθησία στηρίζει ως χορηγός τα τελευταία 5 χρόνια τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Θεσσαλονίκης και συντονίζεται μαζί του στην παγκόσμια μάχη εναντίον της επάρατης νόσου, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης,  χαράς και ενέργειας και αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας της.

Share this post?

Admin