Χορηγία στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Πολυετής Χορηγία στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Η INTERLIFE ως σταθερός χορηγός του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, προάγει το ναυταθλητισμό και την έννοια του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Παράλληλα, με τη συνεχόμενη χορηγική υποστήριξη, η εταιρία ενισχύει αθλητικές ομάδες του ομίλου που συμμετέχουν σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Χορηγία στην ομάδα κωπηλασίας του ΝΟΘ

Την ομάδα τεσσάρων αθλητριών του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στήριξε ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική. Η ομάδα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας 2015 που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στο Περού.

Τα κορίτσια του τετραπλού, Στέλλα Κουμπλή, Δήμητρα Κουκλοτίδου, Ελίζα Μπούρμπου, Λία Κοκκίνου και  Γιώτα Γκέκα πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του μεταλλίου και τερμάτισαν τελικά στην 4η θέση καθώς ήταν ένας δύσκολος αγώνας με ακραίες καιρικές συνθήκες και πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Χορηγία στις Πανελληνιονίκες του Athens Eurolymp Week 2016

Την αγωνιστική ομάδα 470 των κοριτσιών του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με τις αθλήτριες Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλώναρίδου και προπονητή τον Ανδρέα Παλερά στήριξε ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική. Οι αθλήτριες εκπροσώπησαν την Ελλάδα σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στον αγώνα «Trofeo Princesa Sofia 2016» και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 στη Μαγιόρκα.

Στη συνέχεια οι αθλήτριες του ΝΟΘ, αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες για το 2016 ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρώτο μέρος του Athens Eurolymp Week 2016 για τις ολυμπιακές κλάσεις 470.