Χορηγία προς το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Η Αγάπη»

Χορηγία προς το Σύλλογο Ατόμων – Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με αναπηρία Νομού Χαλκιδικής «Η Αγάπη»

Το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ» που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής συμπεριέλαβε η INTERLIFE στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Συγκεκριμένα αποφάσισε τη χορηγία ετήσιας ασφαλιστικής κάλυψης του Ειδικά Διασκευασμένου Επιβατικού οχήματος, Πολυμορφικού Ταξί (Λευκό Ταξί), ιδιοκτησίας του συλλόγου που είναι στη διάθεση των μελών του για τις μετακινήσεις τους.

«Η Αγάπη», ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 από μια ομάδα γονέων που έχουν παιδιά με αναπηρίες, με σκοπό την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που η αναπηρία και η κοινωνική περιθωριοποίηση δημιουργούν στην καθημερινή τους ζωή. Το Σύλλογο σήμερα συγκροτούν γονείς και κηδεμόνες, άτομα με αναπηρίες και ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες ως φίλοι και συμπαραστάτες στο δύσκολο αγώνα τους. Είναι ο μοναδικός φορέας στο Νομό Χαλκιδικής που ασχολείται με την αναπηρία.

Η προσφορά της INTERLIFE προς την τοπική κοινωνία και συγκεκριμένα στα άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας αποτελεί μείζονα προτεραιότητα στις δράσεις της.