Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #2

Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό - Συναυλία

Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #2

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying, ο δεύτερος φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης με τίτλο «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #2».

Το Κλειστό Γήπεδο Νήαρ Ηστ, την Τρίτη 6 Μαρτίου, κατακλύστηκε από 1124 μαθητές με 68 εκπαιδευτικούς από 16 σχολεία της Αττικής, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ «Βόρειων» και «Νότιων».

Αθλητές, καλλιτέχνες και ειδικοί σε θέματα εκφοβισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying, για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υλοποιείται από το ΚΜΟΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Περιφερειακή  Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας  και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αττικής, τον Σύλλογο Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Β.Τομέα Αθηνών.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική, από το 2017, στηρίζει ως χορηγός το Κέντρο Μέριμνας Παιδιού και Οικογένειας (ΚΜΟΠ) και συγκεκριμένα τις δράσεις του προγράμματος Live Without Bullying που υλοποιεί.

Share this post?

Admin