Χορηγία στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

γιατροί του κόσμου προσωπικό INTERLIFE

Χορηγία στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Χορηγία στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το Ανθρωπιστικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ που εδρεύει στην Αθήνα συμπεριέλαβε η INTERLIFE στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Συγκεκριμένα αποφάσισε τη χορηγία ετήσιας ασφαλιστικής κάλυψης του Ειδικά Διασκευασμένου Πολυμορφικού Επιβατικού οχήματος, ιδιοκτησίας του σωματείου για τις ανάγκες του.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας  δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου. Ταυτόχρονα, ωστόσο, παραμένουν μία γνήσια ελληνική οργάνωση που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία. Οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών, ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας.

 

Ένα Δέντρο από Γάλα

Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση ήταν η σύμπραξη όλων των εργαζομένων του Ομίλου Εταιριών INTERLIFE με το  Ανθρωπιστικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ για τη δράση «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί».

Συγκεκριμένα, εν’ όψει των Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν γάλα εβαπορέ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έδρα της εταιρίας και στη συνέχεια, στις  15 Δεκεμβρίου συμμετείχαν στη γιορτή που οργανώθηκε  για να στηθεί ένα Δέντρο από Γάλα στον Πεζόδρομο Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Την προσπάθεια, εκτός από την INTERLIFE,  στήριξε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, η οργάνωση ETHELON, καθώς και παιδικές χορωδίες σχολείων της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, εκτός από την εθελοντική προσφορά των εργαζομένων, στηρίζει ως χορηγός τους Έλληνες Γιατρούς του Κόσμου.

 

 

Share this post?

Admin